iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA

Cum alegi o canapea care sa dureze o viata

Indiferent care sunt veniturile tale, o canapea bună este o investiție serioasă, deci este necesar să alegi o canapea care să dureze o viață. Câteva sfaturi simple te vor transforma într-un cumpărător deștept și avizat.

Iată care sunt detaliile ce contează și cum alegi o canapea care să dureze o viață, ținând cont de aceste câteva sfaturi.

În primul rând ține minte că prețul nu este neapărat cel mai bun detaliu. O canapea scumpă nu este neapărat și o canapea durabilă. Prețul poate să vină din materiale, din renumele și marca firmei, dar aceste detalii nu sunt importante pentru durabilitatea unei canapele.

O canapea care să dureze o viață este realizată pe un cadru robust din lemn. Lemnul moale, cum ar fi pinul, este low-cost, se poate deforma sau descleia după mai puțin de 4-5 ani. O structură pe lemn de esență tare este o garanție că ai ales o canapea care să dureze o viață. Asta înseamnă stejar, frasin sau fag. Evită ramele din PAL, plastic, dar și pe cele din metal; ele se pot deforma și crăpa.

Continuarea articolului pe: www.casa-gradina.ro

0755 056 910 Ramona Ghita Reprezentant vânzări