iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA

Cum să îți alegi mobila pentru viitoarea casă

Pasul firesc după achiziționarea unei case este, desigur, mobilarea acesteia. Dat fiind că mobila este un bun destinat unui consum îndelungat și unei utilizări intense, achiziționarea acesteia se face după o serie de criterii de ordin funcțional, dar și estetic. Iată mai jos o serie de recomandări despre pașii pe care ar trebui să îi parcurgi.

1. Alege o tema generală pentru casa ta/ apartamentul tău. Fie că alegi stilul scandinav, parizian, mediteraneean sau oricare altul, stabilește o temă pentru întreaga casă, o paletă de culori pentru pereți, gresie, faianță și mobilă. Urmărește bloguri de design interior pentru a afla mai multe informații și pentru a-ți crea o idee despre fiecare stil în parte, apoi alege varianta care se potrivește cel mai bine ție și casei tale. Limitează-te la 3 culori pe care să le combini astfel încât camera să nu devină apăsătoare și încărcată.

2. Alege materiale de cea mai bună calitate. Mobila are un rol funcțional, acela de a ajuta la depozitare, dar și un important rol estetic. Cel mai probabil, vei folosi respectiva mobila mai mulți ani, timp în care este posibil să dorești să muți unele corpuri de mobilier dintr-o cameră în alta, așa că asigura-te că mobila ta este din materiale rezistente, de cea mai bună calitate.

3. Imaginează-ți cum va arăta fiecare încăpere din casă. Stabilește câte un rol pentru fiecare încăpere pe care o ai la dispoziție, în funcție de suprafața casei, de cantitatea de lumină naturală de care dispui și de numărul persoanelor care urmează să locuiască acolo. Apoi fă un inventar cu toate piesele de mobilier de care ai nevoie pentru fiecare cameră în parte.

4. Urmărește promoțiile celor mai mari magazine de mobilă. Poate cel mai important sfat ar fi să urmărești în mod constant promoțiile și ofertele magazinelor de mobilă.

 

Continuarea articolului pe: www.paginademedia.ro

0755 056 910 Ramona Ghita Reprezentant vânzări