iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA
ansamblu complex new point

Despre dezvoltator

Shikun&Binui Real Estate este cea mai mare companie de real estate din Israel, construind de-a lungul anilor peste 185,000 de apartamente, pentru 1,000,000 clienti. Compania construieste si vinde peste 1,000 de unitati anual, iar in prezent are in curs de dezvoltare peste 2,500 de apartamente, insumand peste 100,000 metri patrati construiti. In Romania, compania are in portofoliu si complexul rezidential City Point situat in zona Aviatiei, proiect ce a intrat in faza a doua de constructie, prima faza fiind vanduta in totalitate.

Despre constructor

Danya Cebus este cea mai mare companie de constructii din Israel, parte a grupului Africa-Israel Investments cu puncte operationale in Israel, USA, Romania, Rusia si Thailanda.

Printre cele mai importante proiecte, in Romania, se numara centrul comercial Afi Palace Cotroceni, Afi Palace Ploiesti, Afi Palace Brasov, Afi Park, Afi Tech, Timpuri Noi Square si multe alte proiecte comerciale, de birouri sau rezidentiale.

Marketing

the skills new point

Sunt cei ce gandesc, creeaza, actioneaza si obtin rezultate remarcabile in Marketing, pentru ansambluri rezidentiale si comerciale de renume din Bucuresti. Si, ghici ce! O fac intr-o maniera super-fresh, vesela si entuziasta!

Consultanta

new point despre complex

Vitalis este cea mai importanta companie internationala de consultanta in sectorul imobiliar. Sub motto-ul “Building Trust”, Vitalis ofera solutii profesionale, end – to – end pentru constructii, certificari energetice si solutii pentru proiecte de tip fit-out.

Despre arhitect

Proiectul New Point beneficiaza de sprijinul celei mai bune echipe de arhitecti – ASCO, specialisti cu experienta in cele mai indraznete proiecte, fiind mereu in cautare de cele mai eficiente solutii pentru proiectele complexe.

apartamente noi pipera
0755 056 910 Ramona Ghita Reprezentant vânzări