Despre complex | New Point
iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA
ansamblu complex new point

Despre dezvoltator

new point pipera complex rezidential

Shikun & Binui Real Estate este cea mai mare companie de real estate din Israel, construind de-a lungul anilor, peste 185.000 de apartamente, pentru 1.000.000 oameni. Campania construieste si vinde peste 1000 de unitati anual, iar in prezent are in curs de dezvoltare peste 2500 de apartamente, insumand peste 100.000 metri patrati. In Romania, compania a dezvoltat si complexul rezidential City Point situat in zona Aviatiei, proiect ce a intrat in faza a doua de constructie, prima faza fiind vanduta aproape in totalitate

Despre constructor

danya new point

Danya Cebus este o companie de constructii din Israel, parte a grupului Africa-Israel Investments.

 

Compania este prezenta in Canada, Israel, USA si in Romania, iar printre proiectele construite la noi, se numara AFI Palace Cotroceni, AFI Palace Ploiesti, AFI Park, Galeria Mall, City Point si GViTown.

Marketing

the skills new point

Agentie de marketing stabilita in Bucuresti, formata dintr-un grup de tineri creativi, care pun accent pe originalitate si gandirea “out of the box”.

Consultanta

new point despre complex

Cu o experienta de peste 5 ani in piata locala si internationala de constructii, Vitalis ofera servicii de consultanta de la conceptul initial pana la livrare.

Despre arhitect

Proiectul New Point beneficiaza de sprijinul echipei de arhitecti ASCO, specialisti cu experienta in cele mai indraznete proiecte, care sunt mereu in cautare de cele mai eficiente solutii pentru  proiectele complexe

apartamente noi pipera