iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA

COMPLEX REZIDENTIAL IN ZONA PIPERA

Spatii verzi amenajate

Loc de joacă în aer liber

Încălzire în pardoseală

Pază 24/7 și supraveghere video

Transport în comun la 1 minut

Supermarket la 1 minut

270 de familii deja mutate

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

[[[["field4","contains"],["field5","contains"]],[["show_fields","field11,field12"]],"and"]]
1 Step 1
NOTA DE INFORMARE

Acest website este operat de Point Development SRL, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Voluntari si avand Codul Unic de Inregistrare RO15856487 (“Societatea”).

Politica de confidentialitate poate fi consultata prin accesare urmatorului link, precum si direct pe website-ul nostru la sectiunea “Politica de confidentialitate”.


Consimtamantul dvs. poate fi retras in orice moment prin exprimarea acestei optiuni in scris la urmatoarea adresa de e-mail sales@new-point.ro.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

APARTAMENTE 2 CAMERE JUNIOR

new point

APARTAMENTE 2 CAMERE

new point

APARTAMENTE 3 CAMERE

new point

AVANTAJELE COMPLEXULUI

Concept

Bine ati venit la New Point, cel mai nou complex rezidential din zona Pipera!

Shikun&Binui Real Estate Development impreuna cu cea mai experimentata companie de constructii din domeniu Danya Cebus Rom, lucreaza impreuna pentru a livra in timp util si la cel mai inalt standard de calitate, in Pipera, cel mai nou si modern complex rezidential – New Point. Accesibilitatea la transport public, sisteme educationale, sisteme medicale si alte facilitati fac din proiectul nostru cea mai buna solutie pentru tine.

Detalii proiect rezidential New Point

Complexul rezidential New Point va avea in total 6 blocuri de locuinte (A – F) cu regim de inaltime P+9, fiecare alcatuit din 68 de apartamente: studiouri dubleapartamente 2 camere si apartamente 3 camere, in zona cu cea mai ampla dezvoltare din Pipera.  Prima faza cuprinde blocurile A si F, insumand 136 unitati si este vanduta si predata in totalitate, iar a doua faza (blocurile B si E), este vanduta in proportie de 80%. Am dat startul fazei 3 – blocurile C si D, totalizand 136 apartamente, pentru care rezervarile au inceput deja.

PROIECT DEZVOLTAT DE

Shikun & Binui este o corporație globală care operează prin filialele sale din Israel și din întreaga lume. Activ în mai mult de 20 de țări de pe patru continente(America, Europa, Asia si Africa), Shikun & Binui este implicat în diverse domenii de activitate, printre care infrastructura, dezvoltare imobiliară, apa si energie.

Viziunea noastră este “sa fim experti in crearea de medii sustenabile in vederea dezvoltarii, pentru noi și pentru generațiile viitoare”. Ca grup angajat în construcții, infrastructura, imobiliare, energie și apă, Shikun & Binui recunoaște impactul său potențial asupra comunităților și mediului în țările în care funcționează.

 

Vezi site-ul dezvoltatorului

VEZI SI CELELALTE PROIECTE ALE NOASTRE:
Cere oferta

Pentru o oferta personalizata, contacteaza unul din agentii nostri.

Unul din cele mai noi ansambluri imobiliare din bucuresti

Atat dezvoltatorul cat si toti cei ce au pus umarul activ in realizarea acestui ansamblu rezidential, sunt companii cu vasta experienta in piata de imobiliare Bucuresti, unind in aceeasi comunitate sute de rezidenti fericiti, oferind cartiere rezidentiale, in Bucuresti sau imprejurimi. Toate pentru confortul si siguranta necontestata a proprietarilor ce fac parte din ansamblurile rezidentiale Bucuresti ce vor scrie viitorul!

0755 056 910 Ramona Ghita Reprezentant vânzări