iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA

Periuta de dinti, utila in procesul de curatenie! 5 moduri in care o poti intrebuinta

Periuta de dinti este utila in curatenia casei. Aceasta te ajuta sa ajungi in locurile greu accesibile sau sa cureti foarte bine spatiile mici si inguste. Iata cinci moduri in care poti utiliza periuta de dinti, in procesul de curatenie.

1. Curata rosturile dintre placile de faianta sau gresie. Acestea se murdaresc rapid, insa pot fi curatate cu ajutorul unei periute de dinti inmuiata intr-o solutie de clor si apa in proportie de 1:8.

2. Petele de pe covoare pot fi indepartate tot cu ajutorul unei periute de dinti. Aceasta patrunde cu usurinta in textura covorului indepartand cu usurinta petele dificile.

3. Tastatura calculatorului poate fi greu de curatat, insa daca apelezi la periuta de dinti poti termina rapid aceasta sarcina. Periuta patrunde cu usurinta in spatiile dintre taste, curatandu-le in profunzime.

4. Grilajul cuptorului cu microunde poate fi curatat tot cu ajutorul periutei de dinti. Inmoaie periuta intr-o solutie obtinuta din detergent, apa si otet pentru a inmuia bine depunerile de grasime si arsurile si freaca gratarul de mai multe ori cu ajutorul periutei.

5. Gurile de aerisire din baie si bucatarie se murdaresc rapid. Pe grilajul acestora se asaza cantitati uriase de praf si bacterii. Le poti curata insa cu ajutorul unei periute de dinti lunga si ingusta.

Articolului original pe: www.acasa.ro

0755 056 910 Ramona Ghita Reprezentant vânzări