iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA

ART.1. Organizator

Organizatorul Campaniei “Aici incepe viitorul tau!” (denumita in continuare “Campania”) este SC NYX CROSS GRAFIX SRL, cu sediul în Bucuresti, sec. 3, Calea Vitan 8, sc.2, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2675/2010, cod fiscal RO26646243, pentru Beneficiar S.C. POINT DEVELOPMENT S.R.L., cu sediul in Ilfov-Voluntari, CUI: RO15856487, Nr. Reg. Com.: J23/1743/2003.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament“). Regulamentul este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului www.new-point.ro. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau a schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe www.new-point.ro.

 

ART.2. Desfasurarea campaniei

Campania se va desfasura intre 01 iulie – 15 septembrie 2017 si este impartita in 2 parti:

Inscrierea: Participantii vor fi automat inscrisi in concurs in urma contractarii oricarui apartament din cadrul New Point Pipera in perioada de desfasurare a campaniei.

Tombola: In data de 15 septembrie, datele de identificare ale tuturor participantilor inscrisi vor fi introduse intr-o urna, iar prin tragere la sorti unul dintre ei va castiga un pachet ‘Smart Home’.

Art. 3. Informarea Participantilor

Prin participarea la Concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identitate acestora sa intre in baza de date a Organizatorului, operator de date cu caracter personal nr. 22866, acestea putand a fi folosite exclusiv pentru activitatile de publicitate / marketing desfasurate de societate, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Participanţii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizează sa faca obiectul unei prelucrări, cu excepţia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizează sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Participarea la concurs presupune acceptarea implicita a prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

 

Art.4. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din raza sediului teritorial al organizatorului.

0755 056 910 Ramona Ghita Reprezentant vânzări