iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA

Studio Dublu Parter

Un apartament de tip Studio este perfect pentru o singura persoana, dar si pentru cupluri tinere. Sunt garsoniere duble care includ bucatarie si baie. Ele sunt descrise de intimitate, caldura si relaxare. Avantajele unui spatiu de locuit restrans? Pai este mai usor de intretinut, cumparaturile in ceea ce priveste mobila nu vor sari calul, concetrarea fiind astfel pe calitate, nu si pe cantitate, un pat, o masa si un fotoliu numai bun de lenevit la TV sunt suficiente pentru a crea un mediu boem intr-un spatiu mic, dar caracterizat de bun gust. Intretinerea unui astfel de spatiu genereaza costuri mici, telecomanda este mai greu de pierdut, iar camerele pot fi transformate cu mare usurinta in adevarate piese de arta.

Click pe plan pentru vizualizare

Studio dublu
studio dublu garsoniera dubla
[[[["field4","contains"],["field5","contains"]],[["show_fields","field11,field12"]],"and"]]
1 Step 1
NOTA DE INFORMARE

Acest website este operat de Point Development SRL, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Voluntari si avand Codul Unic de Inregistrare RO15856487 (“Societatea”).

Politica de confidentialitate poate fi consultata prin accesare urmatorului link, precum si direct pe website-ul nostru la sectiunea “Politica de confidentialitate”.


Consimtamantul dvs. poate fi retras in orice moment prin exprimarea acestei optiuni in scris la urmatoarea adresa de e-mail sales@new-point.ro.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
0755 056 910 Ramona Ghita Reprezentant vânzări