Vile | New Point
iconita engleza ENGLISH
iconita ebraica EBRAICA

Vile

Simti cu adevarat ca traiesti din plin in propria ta casa! Libertatea pe care ai visat-o pentru tine si familia ta, intr-un complex de case cu toate dotarile si facilitatile moderne in care cei mici sa creasca si sa se dezvolte sanatos.

PROGRAMEAZA O VIZIONARE

[[[["field7","contains",""],["field7","contains",""],["field7","contains",""]],[["show_fields","field11,field12,field13"]],"and"]]
1 Step 1
Nume si prenumeNume complet
Telefonnr corect
NOTA DE INFORMARE

Acest website este operat de Point Development SRL, o societate cu raspundere limitata, cu sediul in Voluntari si avand Codul Unic de Inregistrare RO15856487 (“Societatea”).

Politica de confidentialitate poate fi consultata prin accesare urmatorului link, precum si direct pe website-ul nostru la sectiunea “Politica de confidentialitate”.

Consimtamantul dvs. poate fi retras in orice moment prin exprimarea acestei optiuni in scris la urmatoarea adresa de e-mail sales@new-point.ro.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

VILA TIP 1

VILA TIP 2

VILA TIP 3

AVANTAJE

Concept

Proiectul New Point Villas a luat nastere din dorinta de a intampina cerintele si nevoile clientilor nostri de a avea o casa pentru familie, in care cei mici sa se dezvolte sanatos, avand intimitatea si libertatea de care au nevoie, cat si spatiul suficient pentru serile in familie. Peste toate aceste se adauga spatiul in aer liber, respectiv curtea individuala a fiecare case. Intr-un cuvant, o locuinta de vis, o viata mai buna, un concept de viitor!

Detalii vile

Urmarind conceptul ideal al unei case, acestea includ un living cu bucatarie spatios pentru toata famila la parter si chiar o camera in plus in unele cazuri, 2 camere la primul nivel + 2 bai, plus un dormitor matrimonial, o baie si un spatiu de depozitare urias la mansarda. Intr-un cuvant, spatiul util mult visat, pe langa propria ta curte!

PROIECT DEZVOLTAT DE

CONSTRUCTOR:

Cere oferta

Pentru o oferta personalizata, contacteaza unul din agentii nostri.

0755 112 994 Ana Maria Agiu Reprezentant vânzări
0755 112 995 Andreea Chiritescu Reprezentant vânzări